Egervári Várkastély

Sikeres nyárbúcsúztató jótékonysági est az Egervári Várkastélyban

Az esemény kezdetéig:

nap
óra
perc
mp

2021. szeptember 18-én rendezte meg Alapítványunk a "Nyárbúcsúztató Jótékonysági Est a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvánnyal" elnevezésű rendezvényét az Egervári Várkastélyban.

A rendezvényen került átadásra a "Tündérkéz"  - Odaadó gondoskodással a gyermekekért nővér-ösztöndíj és a "Gyógyító mosoly" - Hűséggel az itthoni gyermekgyógyászatért orvos-ösztöndíj, ami az értékes munkaerő itthon tartását szolgálja és nem csak erkölcsi elismerést jelent a díjazottaknak. A Tündérkéz díjat három gyermekápoló Karakai Klára, Balogh Erzsébet és Gotthárdné Gyalog Anett vehette át, míg a Gyógyító mosoly orvos ösztöndíjat dr. Koncz-Kovács Noémi csecsemő –és gyermekgyógyász szakorvos érdemelte ki. A "Lelkes Segítő" elismerést idén Jandóné Tóth Elvira, orvosírnok kapta. 

 Alapítványunk nagyköveteiként köszönthettük az este folyamán Borbás Marcsi televíziós műsorvezetőt és Bicsák Bence triatlonistát. Hálásak vagyunk jószolgálati munkájukért!

Számunkra nagy öröm volt a megtapasztalt összefogás alapítványunk céljaiért, valamint az a jókedv és derű, amelyben ezt az estét együtt tölthettük!

Legyen még sok ilyen!

Korábbi rendezvények

Image
2023-05-21
Zalaegerszeg - Keszthely

66 km, 10 váltópont, gyönyörű zalai tájakon - a koraszülöttekért!
Egyéniben vagy csapatban! Várunk benneteket!

Támogasson minket Adója 1 %-ával